The founders

Wij zijn broer en zus, personal trainer en apotheker
met een passie voor bakken en gezonde voeding. Met onze expertise op het gebied
van gezondheid en fitness hebben we gebak ontworpen dat heerlijk smaakt en goed
is voor lichaam en figuur.

In het hart van Amsterdam deelden de broer en zus Mohamed en Hoda, een personal trainer en een apotheker, een passie voor bakken en gezond leven. Hun droom was simpel maar revolutionair: heerlijke, suikervrije desserts creëren die mensen zonder schuldgevoel kunnen genieten.

Samen richtten ze "Dessert Heroes" op. Met hun expertise maakten ze gebakjes die hemels smaakten en goed waren voor het lichaam. Hun bakkerij werd al snel een toevluchtsoord voor veganisten, diabetici en atleten die hun levensstijl wilden optimaliseren zonder het plezier van verwennerij op te geven.

Van rijke chocoladetaarten tot verse bessentaarten, elke creatie bij Dessert Heroes was een bewijs van Mohamed en Hoda toewijding aan een uitgebalanceerde, gezonde levensstijl. Ze geloofden dat iedereen van desserts moest kunnen genieten, zonder schuldgevoel.

Dessert Heroes was niet zomaar een bakkerij; het was een beweging richting beter leven. Mohamed en Hoda hadden een missie om mensen te helpen hun gezondste zelf te worden, één heerlijk hapje tegelijk.

Gezondere baktips van Hoda Hegazy: Bakken zonder suiker, boter of olie